Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U OBŽ 28 novopoozitivnih, preminule četiri osobe

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 313 uzoraka od kojih je 28 bilo pozitivno na koronavirus, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

  Sedam novopozitivnih osoba ima prebivalište na području Osijeka, zatim po tri na području Belog Manastira, Čepina i Našica, po dvije na području Belišća, Đurđenovca i Petrijevaca, a po jedna novopozitivna osoba je s područja Čeminca, Darde, Donjeg Miholjca, Đurđenovca, Erduta i Semeljaca.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 106 osoba oboljelih od COVID-19, i to 75 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 15 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitaliziran je 31 pacijent s tim oboljenjem.

  Preminule su četiri osobe pozitivne na koronavirus u dobi od 59 do 75 godina.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 1.488 osoba.

  Policijski službenici proveli su 11 provjera osoba u samoizolaciji i 148 nadzora ugostiteljskih objekata pri čemu nisu utvrdili kršenja. Od drugih postupanja, po dojavi su utvrdili da je jučer u 23.30 sati u Višnjevcu u jednoj kući organizirao privatno okupljanje protivno odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite o privatnom okupljanju od najviše 10 osoba iz najviše 2 kućanstva te je vlasniku uručen prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

  1 komentar

  1. Pingback: U OBŽ 28 novopoozitivnih, preminule četiri osobe

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog