Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prošli tjedan četiri prometne nesreće na području PP Đakovo

  U vremenu od 22.03.2021.-28.03.2021. godine na području policijske postaje Đakovo evidentirane su 4 prometne nesreće od kojih 1 prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je 1 osoba zadobila lake tjelesne ozljede i 3 prometne nesreće s materijalnom štetom.

   

  Dana 22.03.2021. godine, oko 09,40 sati, na autocesti A-5, na relaciji Đakovo-Sredanci, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je 1 osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Prometnu nesreću je uzrokovao vozač osobnog automobila uslijed nepropisnog kretanja kolnikom.

   

  Dana 23.03.2021. godine, oko 12,55 sati, na državnoj cesti broj 7, između Đakova i Kuševca, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Prometnu nesreću je prouzrokovao vozač teretnog automobila uslijed nedržanja propisanog razmaka.

   

  Dana 25.03.2021. godine, oko 19,45 sati, u Đakovu, u Ulici Vladimira Nazora kod kbr. 42, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Prometnu nesreću je prouzrokovao nepoznati vozač nepoznatog osobnog automobila zbog nepropisnog pretjecanja koji se nakon prometne nesreće udaljio s mjesta događaja.

   

  Dana 26.03.2021. godine, oko 14,10 sati, u Satnici Đakovačkoj, u Ulici Josipa bana Jelačića kod kbr. 10, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom koju je prouzrokovao vozač teretnog automobila uslijed radnje vozilom kojom prilikom je zapeo vozilom za nadstrešnicu na autobusnom ugibalištu i oštetio je.

   

  POJAČANE MJERE

  Tijekom vikenda 02-04.04.2021. godine , a u cilju većeg nadzora prometa na cestama, na području Policijske postaje Đakovo provest će se pojačane mjere usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „Četiri ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel). Pojačane mjere biti će usmjerene i prema vozačima motocikla, mopeda, kao i prema ponavljačima teških prometnih prekršaja – recidivistima.

  Foto: Arhiva

  1 komentar

  1. Pingback: Prošli tjedan četiri prometne nesreće na području PP Đakovo

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog