Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Novopozitivno 12, a preminule dvije osobe

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 329 uzoraka od kojih su 12 bili pozitivni na koronavirus.

  Četiri novopozitivne osobe imaju prebivalište na području Osijeka, po dvije su iz Čepina i Đakova, a po jedna iz Belog Manastira, Bizovca, Petrijevaca i Trnave.

  Na bolničkom liječenju nalaze se 53 osobe oboljele od COVID-19, i to 41 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 11 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 12 pacijenata s tim oboljenjem.

  Preminule su dvije osobe pozitivne na koronavirus u dobi od 61 i 79 godina.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 938 osoba.

  Policijski službenici proveli su 25 provjera osoba u samoizolaciji, a kršenje te mjere utvrdili su za dvije osobe (iz Dalja i Belišća). Obavili su i 134 nadzora ugostiteljskih objekata, a nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

  Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 57 nadzora provođenja epidemioloških mjera (36 u ugostiteljskim objektima, 8 u prodavaonicama, 5 u pekarnicama, 4 u trgovačkim centrima, a ostalo u drugim objektima). Pri tomu su utvrdili 5 nepravilnosti te izrekli naloge za njihovo otklanjanje.

  1 komentar

  1. Pingback: Novopozitivno 12, a preminule dvije osobe

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog