Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Marko Berberović, kandidat za gradonačelnika Mladih za Đakovo: Naša vizija Grada temelji se na transparentnosti

  Marko Berberović, magistar edukacije, njemačkog jezika i informatike, gradonačelnički je kandidat Mladih za Đakovo na predstojećim lokalnim izborima. Objavio je to danas na konferenciji za novinare održanoj na autobusnom kolodvoru s kojega, kako je rekao, „mlade obiteljji kupuju jednosmjernu kartu za Irsku, Austriju, Njemačku, a roditelji ispraćaju svoju djecu u nadi da će im negdje drugdje biti bolje”.

  Jeste li vi ovakvu Hrvatsku sanjali, jeste li se vi za ovakvu Hrvatsku borili?”, zapitao se Berberović pozvavši „građane da otvore oči, mlade da podignu svoj glas, a stare da ih podrže”.

  Mi iz izbora u izbore biramo kazneno osuđene ljude ili one koji su na dobrom putu da budu kazneno osuđeni, pa onda kao birači biramo manjeg od dva zla, biramo onoga tko je manje ukrao ili onoga tko je manje svojih ljudi zaposlio. Mi mislimo da smo zaslužili bolje od ovoga što nam se nudi. Mislimo da su naš grad i naša prigradska naselja zaslužila bolje. Mi mladi smo odlučili ostati i odlučili smo se boriti, ali za to nam je potrebna vaša pomoć – sada imate za koga birati”, poručio je biračima Berberović.

  Mladi za Đakovo svoju su viziju grada, kako ističe gradonačelnički kandidat, izradili u komunikaciji sa sugrađanima.

  Ne trebaju nama neki stručnjaci, mi smo pitali vas, vi ste nam odgovorili, za vaše potrebe ćemo se mi zalagati i jedino ćemo vama polagati račune. Naša vizija grada temelji se na transparentnosti trošenja javnog novca, na transparentnosti zapošljavanja u gradskim poduzećima, na nekim već viđenim idejama koje do sada nisu realizirane, ali i na nekim potpuno novim idejama. Tražimo vašu podršku da zajedničkim snagama krenemo u pozitivne promjene za naš Grad i naša sela. Mi možda nismo poznati tako kao ostali kandidati, možda nas ne poznajete dovoljno, ali do sada u zadnjih 30 godina ste birali poznate ljude, ljude kojima vjerujete pa pogledajte gdje smo došli”, konstatirao je Berberović.

  Mladi za Đakovo su jedina alternativa, novo lice na političkoj sceni, neovisni i visokoobrazovani kojima vlastiti džep nije na prvom mjestu”, zaključio je predstavljanje svoje gradonačelničke kandidature Marko Berberović.

  1 komentar

  1. Pingback: Marko Berberović, kandidat za gradonačelnika Mladih za Đakovo: Naša vizija Grada temelji se na transparentnosti

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog