Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Poduzetnik uputio kritiku đakovačkom MOST-u

  U našu redakciju stiglo je priopćenje đakovakčog poduzetnika, koji je htio ostati anoniman (podaci su poznati redakciji), a kojemu je, kako kaže, nejasan odnos lokalnog MOST-a i HDZ-a.

  „Puno toga mi u ovoj državi nije jasno. I puno toga nema smisla. Nikada nisam znao zašto plaćam članarinu Hrvatskoj gospodarskoj komori, kada od nje ništa ne koristim ni ne tražim. Zato podržavam MOST-ov prijedlog zakona o ukidanju obveznog članstva i plaćanja HGK-u.

  S jedne strane podržavam nacionalni MOST, ali mi nije jasan ovaj lokalni, koji drži ljestve HDZ-u, gradonačelniku Mandariću i zamjenicima. Ako je gradonačelnik Marin Mandarić i saborski zastupnik, baš me zanima što on misli o ukidanju obveznog članstva u HGK.

  I zašto lokalni MOST, koji održava većinu HDZ-a u Đakovu, ne uvjetuje gradonačelniku i saborskom zastupniku Marinu Mandariću da glasa za MOST-ov prijedlog, tj. za izmjene zakona i da napokon učine nešto dobro i pošteno za ovu državu. Ako je MOST u koaliciji s HDZ-om, onda valjda može nešto i tražiti za boljitak domovine i za podršku poduzetnicima.

  Za mene bi to bio jedini dokaz da đakovački MOST ima svoju politiku i da MOST postoji kao stranka. Sve drugo je mlaćenje prazne slame. Fotelje, fotelje, fotelje – to je postala hrvatska politika.

  Ovo je moje razmišljanje na koje imam pravo kao građanin i mislim da je važno da ovo dođe i do đakovačkih MOST-ovaca i da napokon nešto naprave,“ napisao je.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog