Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Đakovštini 8 novopozitivnih na covid 19

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus su testirana 343 uzorka od kojih je 71 bio pozitivan, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

  Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području gradova: Osijeka (28), Đakova (5), Našica i Belog Manastira (po 3) te Belišća, Donjeg Miholjca i Valpova (po 2), na području općina Čepin (7), Bilje (3), Darda, Kneževi Vinogradi, Koška i Magadenovac (po 2) te Antunovac, Erdut, Satnica Đakovačka, Trnava, Đurđenovac, Podgorač, Semeljci i Donja Motičina (po 1).

  Na bolničkom liječenju nalaze se 142 osobe oboljele od COVID-19, i to 108 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 24 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirana su 34 pacijenata s tim oboljenjem.

  U zadnja 24 sata u KBC Osijek i OŽB Našice preminulo je pet COVID pozitivnih osoba u dobi od 37 do 91 godine. Preminule osobe imale su i druge brojne komorbiditete.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se nalazi 795 osoba.

  Policijski službenici provjerili su poštivanje mjere samoizolacije za 37 osoba i utvrdili su tri kršenja na graničnom prijelazu Beli Manastir. Riječ je o osobama iz Hrvatske, Crne Gore i Njemačke. Obavili su i 86 nadzora objekata pri čemu nisu utvrdili kršenje propisanih mjera.

  1 komentar

  1. Pingback: U Đakovštini 8 novopozitivnih na covid 19

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog