Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sedam alkoholiziranih vozača

  Proteklog vikenda na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 7 vozača koji su imali nedozvoljenu prusutnost alkohola, odnosno 6 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla.

  U istom razdoblju evidentirana su još 242 prekršaja od čega: 141 prekršaj prekoračenja brzine kretanja, 11 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 10 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 1 prekršaj upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 5 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 74 ostalih prekršaja.

  Najveća prisutnost alkohola evidentirana je 16. siječnja u 22,30 sati  u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 36-godišnji hrvatski državljanin iz Semeljaca  koji je upravljao osobnim automobilom  te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,66 grama po kilogramu.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Foto: Ilustracija/PUOBŽ

  1 komentar

  1. Pingback: Sedam alkoholiziranih vozača

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog