Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Općina Gorjani nabavila kombi vozilo za starije osobe

    Općini Gorjani odobrena su sredstva za projekt Aktivna mreža za osobe starije životne dobi koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali,” izjavio je za naš Radio načelnik Ivan Lović.

    Općina je kako kaže načelnik, potpisala ugovor sa Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, socijalne politike 5. listopada prošle godine i s tim datumom počela je realizacija projekta. Projekt traje dvije godine, a cilj je uključivanje osoba starije životne dobi u razne aktivnosti, kao i pomoć kod odlaska liječniku i na neka druga mjesta.

    “Općina je u sklopu ovog projekta nabavila kombi vozilo, koje je došlo prošli mjesec, ima 9 sjedećih mjesta i 170 konjskih snaga. Kroz projekt planiramo zaposliti 5 osoba, još uvijek pregledavamo pristigle zahtjeve na naš natječaj. Tražimo jednog koordinatora projekta, voditelja sportskih aktivnosti, voditelja dnevnih aktivnosti i dva asistenta” kazao je načelnik Lović

    U sklopu projekta, dodaje Lović, osobe starije životne dobi imat će priliku koristiti kombi vozilo za svoje potrebe, a organizirat će se i radionice, sportske i kulturne aktivnosti i sve drugo što im bude potrebno.

    Ciljana skupina su osobe starije od 54 godine i osobe starije od 65 godina, ukupno 160 korisnika. Vrijednost cijelog projekta je 1,5 milijuna kuna.

    1 komentar

    1. Pingback: Općina Gorjani nabavila kombi vozilo za starije osobe

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog