Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Startao adventski program Radio Đakova

  Unatoč pandemiji koja je pogodila Hrvatsku i svijet ne smijemo dozvoliti da izgubimo duh adventa i Božića. Možda se ne možemo družiti uživo, ali to ne znači da ne možemo osjetiti toplinu u srcu zbog onoga što čujemo na našem Radiju, istaknula je direktorica Radio Đakova Mirjana Adrić predstavljajući radijski adventski program.

  Na Radio Đakovu već nekoliko mjeseci osmišljava se poseban radijski adventski program koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

  RADIO ZORNICA, nagradna igra ADVENTSKI KALENDAR uživo iz ĐAKOVO CENTRA, nagradna igra Što je to slatko u Žitu, Djeca pjevaju i sviraju Božiću, emisija svakog radnog dana u 12:30 koja se realizira u suradnji s Glazbenom školom pri Osnovnoj školi “Ivan Goran Kovačić”, zatim nagradna igra BOŽIĆNA SARMA, ADVENTSKI KALENDAR, također nagradna igra, kao i kontakt emisija ADVENTSKI SANDUČIĆ –, sadržaji su koji čekaju slušatelje, a u prosincu su predviđeni i Radio koncerti; a svoje nastupe u živo potvrdili su: Slavonia band, Sanja Hajduković i Slavonski vez, Zvonimir Kalić i band Noel, Vlatka Kladarić “, najavljuje direktorica Radio Đakova Mirjana Adrić.

  Koncerti, nagradne igre, kontakt emisije, javljanja uživo s terena, božićne pjesme, puno topline i ljubavi – tako će izgledati prosinac na Radiju, tvrdi direktorica Radio Đakova.

  1 komentar

  1. Pingback: Startao adventski program Radio Đakova

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog