Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Odbio alko-testiranje i završio na triježnjenju

  U vremenu od 11. do 13. prosinca na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena 22 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi od kojih: 18 vozača osobnog automobila i 4 vozača bicikla.

  Osim alkohola evidentirano je još 200 prekršaja od kojih 98 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 13 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 11 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 3 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 3 prekršaja upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom, 1 prekršaj odbijanje ispitivanja na prisutnost alkohola u krvi vozača i 71 ostalih prekršaja.

  U nedjelju, 13. prosinca, u 00,01 sati, između Kuševca i Viškovaca, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila, 24-godišnji hrvatski državljanin iz Vrbice koji se odbio alkotestirati te je smješten u posebnu prostoriju. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Foto: Ilustracija

  1 komentar

  1. Pingback: Odbio alko-testiranje i završio na triježnjenju

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog