Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Među novozaraženima i osobe iz Semeljaca i Strizivojne, preminula žena iz Osijeka

  Tijekom narednog vikenda na području Osječko-baranjske županije održat će se 17 najavljenih javnih okupljanja, u mnogim župama zakazane su krizmene svečanosti, a organizirano je i više svadbenih svečanosti. Tim povodom na danas održanoj sjednici Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije pozvao je sve građane, osobito organizatore okupljanja i pružatelje usluga, na striktno poštivanje propisanih epidemioloških mjera i preporuka.

  Kako je rečeno, epidemiološka situacija na području županije je trenutno pod kontrolom, međutim koronavirus je i dalje prisutan, pa bez savjesnog i odgovornog ponašanja svih građana vrlo lako može doći do njegova širenja, a time i zdravstvenih i drugih posljedica.

  Na sjednici su razmatreni aktualni podaci o epidemiji koronavirusa na području Osječko-baranjske županije pa je istkanuto da je u laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata testirano ukupno 299 uzoraka od kojih je pet bilo pozitivno na koronavirus. Novozaražene osobe imaju prebivalište u Osijeku i Donjem Miholjcu te na području općina Podgorač, Semeljci i Strizivojna.

  Na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek nalazi se 17 pacijenata oboljelih od COVID-19, a jučer je jedna osoba preminula – žena iz Osijeka, rođena 1941. godine, uz COVID-19 imala je i više kroničnih oboljenja.

  U zadnja 24 sata epidemiolozi su samoizolaciju odredili za 19 kontakata novopozitivnih osoba, a pod tom mjerom na području Osječko-baranjske županije trenutno je 356 osoba.

  Policija je obavila 17 samoinicijativnih provjera osoba u samoizolaciji i svi su zatečeni na prijavljenoj adresi.

  1 komentar

  1. Pingback: Među novozaraženima i osobe iz Semeljaca i Strizivojne, preminula žena iz Osijeka

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog