Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pet novozaraženih u OBŽ, inspektori civilne zaštite izrekli pet upozorenja

  U zadanja 24 sata na području Osječko-baranjske županije obrađeno je ukupno 203 uzorka od kojih su pet bili pozitivni na koronavirus. Novooboljele osobe su iz Osijeka, Vuke, Đakova, Petrijevaca i Našice, ističe se u današnjem priopćenju Županijskog stožera civilne zaštite.

  Mjera samoizolacije određena je za 21 osobu – kontakt novoboljelih, pa su sada u samoizolaciji 284 osobe.

  U KBC-u Osijek hospitalizirano je 18 pacijenata, pet manje njego jučer, od kojih su 4 na respiratoru. Policija nije dobila dojave građana o kršenju samoizolacije, a u 34 samoinicijativne provjere sve su osobe zatečene na prijavljenoj adresi.

  Inspektori i službenici civilne zaštite jučer su proveli 33 preventivno-savjetodavnih nadzora provedbe mjera i preporuka u vezi koronavirusa, i to u 9 ugostiteljskih objekata, 8 prodavaonica i trgovina, 4 pekarnice, 3 frizerska salona, po dvije benzinske crpke, kladionice, trgovačka centra i tržnice te jedan nadzor upravnih službi. Za utvrđene nepravilnosti, odnosno nenošenje zaštitnih maski i rukavica, nepridržavanja pravila o fizičkom razmaku i higijeni, izrekli su pet usmenih upozorenja, navodi se u priopćenju Županijskog stožera civilne zaštite.

  1 komentar

  1. Pingback: Pet novozaraženih u OBŽ, inspektori civilne zaštite izrekli pet upozorenja

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog