Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Osam novopozitivnih, preminula osoba iz Vinkovaca

  Na području Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata obrađeno je 247 uzoraka od kojih je osam bilo pozitivno na koronavirus. Pet pozitivnih osoba žive na području grada Osijeka, a po jedna na području  Đakova  i Valpova  te Općine Čeminac.

  Ukupan broj pozitivnih na koronavirus od početka epidemije na području županije dostigao je broj od 745, s tim da su 672 osobe izliječene, 23 su preminule, pa je trenutno 49 aktivnih slučajeva bolesti.

  U samoizolaciji je trenutno ukupno 297 osoba, s tim da su jučer epidemiolozi odredili tu mjeru za 27 kontakata novopozitivnih osoba.

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek hospitalizirano je 17 pacijenata, od kojih je jedna na respiratoru.

  Policija je u 24 samoinicijativne provjere sve osobe zatekla na prijavljenoj adresi.

  Inspektori i službenici civilne zaštite proveli su 35 nadzora, i to 11 prodavaonica, 7 ugostiteljskih objekta, 4 trgovačka centra, 4 pekarnice te drugih objekata. Izrekli su šest usmenih upozorenja zbog nenošenja maski.

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek (koji je regionalni respiracijski centar cijele istočne Hrvatske) jučer je preminula jedna osoba (muškarac, rođen 1958. godine, iz Vinkovaca), objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

  1 komentar

  1. Pingback: Osam novopozitivnih, preminula osoba iz Vinkovaca

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog