Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na 23. Maratonu lađa i đakovačka ekipa

  I ove godine, kako smo već najavili, Đakovčani će nastupiti na tradicionalnom 23. Maratonu lađa u Metkoviću koji će se održati danas u 17 sati.

  Ekipu pod nazivom Đakovački bećari“ čini grupa entuzijasta iz Vaterpolo kluba Đakovo, a o ozračju u ekipi uoči utrke izvijestio nas je Ivan Išasegi.

  Nakon brzinske utrke, koja je održana u utorak i relativno dobrog rezultata koji smo postigli na toj utrci, srijeda je protekla uz jedan lagani trening, u četvrtak smo odradili još jedan malo jači trening u lađi, jučer, u petak cijela ekipa je bila na odmoru i poštedi od bilo kakvih aktivnosti, a današnji dan je započo prirpemama za utrku. Staza je duga 22,5 km, u 14 sati je službeno izvlačenje brojeva barki, a korister se samo konzervirane barke za utrku tako da svi budu u ravnopravnom položaju, a nakon toga se zauzimaju startne pozicije. Mi startamo iz drugog reda ispod mosta, negdje sa sredine što je relativno dobra pozicija”, pojašnjava Išasegi koji poziva Đakovčane da putem izravnog prijenosa utrke na HTV-u bodre đakovačku ekipu.

  Start je fascinantan, svira hrvatska himna i jednostavno po završetku himne opuca top i kreće se u utrku i cilj je doći što prije do Ploča, a što se tiče očekivanja ekipe koje će ući u prvih deset to su ekipe koje se pripremaju intenzivno deset mjeseci, to su pretežno domaće ekipe, a među favoritima je i ekipa iz Siska, a nama je cilj dati 200, 300 posto svojih mogućnosti i što bude bit će”, poručuje uoči utrke Ivan Išasegi, član ekipe „Đakovački bećari”.

  Ove godine na Maratonu lađa sudjeluje 35 ekipa, a đakovčku posadu čine: Bruno Markulić (kapetan), Ivan Išasegi, Karlo Ditrih, Marko Grbavac, Neven Markulić, Domagoj Marković, Stjepan Barišić, Krešimir Željeznik, Ivan Gurdon, Borna Išasegi, Robert Selec, Nikola Barišić i Davor Rac.

   

  Foto: Ustupljene fotografije

  1 komentar

  1. Pingback: Na 23. Maratonu lađa i đakovačka ekipa

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog