Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • General Gotovina: “Briga o najmanjima i najpotrebnijima, sigurnost, sloboda, jednaka prava i obaveze za sve, bez obzira na različitosti”

  „Kroz naučene lekcije iz naše burne i bremenite povijesti jači smo, bolji ljudi, spremni s optimizmom promišljati i raditi danas za bolje sutra u novom poglavlju. Ovih 25 godina života u miru i sigurnosti Hrvatska se razvija i gradi u modernu europsku demokraciju, socijalno pravednu državu koja brine o najmanjima i napotrebnijima jer oni su ogledalo stanja našeg društva, državu u kojoj svi njeni ljud,  bez obzira na različitosti,  uživaju sigurnost i slobodu, jednaka prava, jednake obaveze. Zajedništvom svih nas, od prvih na čelu do najmanjih, ostvarit ćemo postavljene ciljeve i znat ćemo odgovoriti na sve izazove vremena kojeg živimo. Na tom putu želim nam uspjeh, uz božju pomoć”, poruočio je general Ante Gotovina govoreći na središnjoj svečanosti obilježavanja 25. obljetnice Vojno-redarstvene ackije „Oluja” koja se održava u Kninu.

  Na svečanosti su govorili i predsjednik Republike, premijer i predsjednik Hrvatskog sabora.

  Foto: HRT

  1 komentar

  1. Pingback: General Gotovina: “Briga o najmanjima i najpotrebnijima, sigurnost, sloboda, jednaka prava i obaveze za sve, bez obzira na različitosti”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog