Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački bećari utrku završili na 27. mjestu

  I ove godine Đakovčani su nastupili na tradicionalnom 23. Maratonu lađa u Metkoviću, a zauzeli su 27. mjesto od 35 ekipa, doznajemo od Ivana Išasegija.

  Zauzeli smo 27. mjesto od 35 ekipa, s tim da nam se u početku dogodilo ono čega se najviše pribojavaju sve ekipe, u samom startu nam se lađa napunila vodom i došlo je do male havarije, kako mi to zovemo. Uspjeli smo izbaciti vodu, međutim, pošto je na startu gužva, došlo je i do međusobnih sudaranja tako da smo mi uz punjenje lađa s vodom izgubili parić, odnosno kormilo koje je prilikom sudara ispalo u Neretvu. I dok smo ponovno ispumpali vodu, našli parić u Neretvi i vratili se u utrku krenuli smo sa zadnje, 35. pozicije, već su ekipe otišle po 500, 700, 800 metara ispred nas. Nakon toga smo nagazili svom snagom, prestigli smo sedam, osam ekipa tako da smo završili na 27. mjestu. Nažalost, desilo se to, ali ne samo našoj ekipe jer još su dvije ekipe isto bile sa malo manjom havarijom koja se događa na startu, i tako da smo završili utrku i mi smo zadovoljni, a vrijeme koje smo postigli je slično kao i prošle godine, negdje oko 2 sata i 27 minuta”, izjavio je za naš Radio Ivan Išasegi dodajući da je ekipa na samom startu izugubila desetak do petnaestak minuta.

  Ekipu pod nazivom „Đakovački bećari“ čini grupa entuzijasta iz Vaterpolo kluba Đakovo, Bruno Markulić (kapetan), Ivan Išasegi, Karlo Ditrih, Marko Grbavac, Neven Markulić, Domagoj Marković, Stjepan Barišić, Krešimir Željeznik, Ivan Gurdon, Borna Išasegi, Robert Selec, Nikola Barišić i Davor Rac.

  Foto: Slobodna Dalmacija

  1 komentar

  1. Pingback: Đakovački bećari utrku završili na 27. mjestu

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog