Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Amadea započela s projektom koji zapošljava 10 žena

  Udruga Amadea iz Đakova, potpisivanjem Ugovora, 15. srpnja 2020., započela je provoditi projekt „Zaželi – dobro svima“, financiran iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II, u sklopu ESF Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“. Ciljevi projekta su:
  • smanjiti nezaposlenost na području grada Đakova
  • osnažiti radni potencijal teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja, zapošljavanjem u lokalnoj zajednici što će ublažiti posljedice nezaposlenosti i rizik od siromaštva
  • unaprijediti kvalitetu života i smanjiti socijalnu isključenost starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju u lokalnoj zajednici.
  Projektom će se zaposliti 10 žena pripadnica ciljane skupine, koje će tijekom 12 mjeseci rada pružati usluge pomoći i podrške za 60 krajnjih korisnika, osoba starijih od 65 godina. Uz zapošljavanje, pripadnice ciljane skupine proći će i obvezan program dodatnog obrazovanja ili osposobljavanja čime će se utjecati na njihovu radnu aktivaciju i povećanje zapošljivosti nakon završetka projekta. Projekt se provodi u trajanju od 18 mjeseci na području grada Đakova i prigradskih naselja. Vrijednost projekta je 928.630,00 kn i u cijelosti je financiran bespovratnom potporom iz EU fondova. Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb Đakovo.

  1 komentar

  1. Pingback: Amadea započela s projektom koji zapošljava 10 žena

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog