Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zastupnik Bilek u Josipovcu

  Sinoćnoj sjednici Savjeta za nacionalne manjine Općine Punitovci nazočio je zastupnik za češku i slovačku nacionalnu manjinu u Saboru RH Vladimir Bilek. Zasupnik je upoznat s djelovanjem i radom Matice, a potom je obišao i dovršene prostorije Matice slovačke josipovačkog društvenog doma koje sa sastoje od prostorija za aktivnosti, izložbenog prostora i nekoliko prostorija za goste, financirano kroz projekte Matice putem Operativnog programa Vlade Republike Hrvatske za slovačku i češku nacionalnu manjinu, sredstvima Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, posredstvom Saveza Slovaka, Ureda saborskog zastupnika Vladimira Bileka i dodatnim sredstvima Proračuna Općine Punitovci.

  Zastupnik Bilek obišao je i novouređene prostorije josipovačkog DVD-a s garažnim prostorom čije je uređenje financirala Općina Punitovci sa 200.000 kuna.

  Članovi Vijeća dali su jednoglasnu potporu zastupniku Bileku u kandidaturi za zastupnika češke i slovačke nacionalne manjine na predstojećim parlamentarnim izborima.

  1 komentar

  1. Pingback: Zastupnik Bilek u Josipovcu

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog