Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • OŠ Vladimir Nazor obilježava svoj dan

  Osnovna škola “Vladimir Nazor“ danas obilježava Dan škole u spomen na Vladimira Nazora koji je rođen 30. svibnja 1876. godine u Postirama na otoku Braču.

  Tijekom ovoga tjedna učitelji i učenici škole svoje su aktivnosti na nastavi posvetili upravo Vladimiru Nazoru i školi – i učenici predmetne nastave koji nastavu prate virtualno, ali i učenici razredne nastave koji su se u ponedjeljak vratili u školske klupe, ističe ravnatelj Andrija Šušak.

  Ova je školska godina po svemu bila netipična: uvođenje kurikularne reforme, štrajk učitelja i na kraju – korona i nastava na daljinu. Unatoč svemu tome, učitelji i učenici škole postigli su mnogo toga – od rezultata na natjecanjima koja su se uspjela održati, do različitih projekata koji su se nastavili provoditi i u nastavi na daljinu: „Lajkaj inkluziju“, „Više cvijeća, manje smeća“, „Zimske radionice“ , a postali smo i eTwinning škola. Ovo je dokaz da škola nisu samo zidovi – škola su učenici, učitelji i djelatnici škole!

  Dan škole posebno čestitamo osmašima i dobitnicima Nazorove nagrade koji su osam godina prolazili s odličnim uspjehom i imali primjereno vladanje uz poruku:

  Duboko vjerujte u ono što želite i zapamtite da je izgubljeno samo ono čega se odreknete. Budite hrabri i uporni! SLIJEDITE SVOJE SNOVE!“

  Svake se godine povodom Dana škole održava svečana akademija na kojoj zbor učenika pjeva himnu škole i taj čin predstavlja najsvečaniji trenutak ovoga dana. Ove godine, svečane akademije neće biti stoga su učitelji i djelatnici škole odlučili himnu škole otpjevati učenicima!

  Video možete pogledati na poveznici:

   

  Glazbeni aranžman za himnu napravio je Matija Vidović, a spot je režirao Luka Vidović – obojica bivši učenici škole”, pojasnio je ravnatelj Šušak.

  omentara

  1. Pingback: OŠ Vladimir Nazor obilježava svoj dan

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog