Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Strossmayerovom parku na klupi pronašao bombu

  Jučer, 9. travnja oko 19 sati u Đakovu, u Strossmayerovom  parku na klupi,  78-godišnjak iz Đakova pronašao je ručnu bombu M-75, objavila je policija.

  “Iako policija pozdravlja svaku prijavu pronalaska minsko eksplozivnih i drugih ubojitih sredstava,  pozivamo sve građane da prilikom pronalaska takvih sredstava ne diraju ih i ne donose sami u policiju, kao što je to učinio Đakovčanin,  jer posljedice mogu biti tragične” izjavio je za  naš  Radio glasnogovornik PU  Zoran Kon. Podsjeća da    još traje akcija  „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“.

  Naime, prema Zakonu o oružju, oružje se može predati uvijek, a protiv osobe koja ga dragovoljno predaje neće se pokretati kazneni niti prekršajni postupak.

  Policija poziva građane koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva  da ga bez straha od sankcija prijave policiji.

  “Molimo da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijeste nas na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Poslat ćemo stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način”, ističe glasnogovornik PU osječko-baranjske.

  Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

  omentara

  1. Pingback: U Strossmayerovom parku na klupi pronašao bombu

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog