Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Strossmayerov trg postaje parkiralište: Doznali smo cijenu parkiranja

  Veliki Strossmayerov trg ispred đakovačke katedrale uskoro bi trebao dobiti još jednu svrhu te Đakovo učiniti gradom s najljepšim parkiralištem u Hrvatskoj. Upravo će Strossmayerov trg postati parkiralište. Uostalom, i nije slučajno da Trg ima velike bijele crte koje označavaju raspored parkiranja.

  Već od sljedećeg tjedna na Strossmayerovom trgu biste mogli vidjeti bagere, autobuse i kamione. Kako doznajemo, a s obzirom na ekonomsku krizu koja započinje, izgledno je da će se tamo vikendom održavati i prodaja rabljenih automobila. Raduje što Đakovčani više neće morati ići na osječku auto pijacu, već će svog novog-starog limenog ljubimca moći odabrati gledajući i slušajući đakovačku katedralu.

  “Meni je ovo predobro. To je trebalo i prije napraviti. Napokon jedna odluka koja ima smisla,” komentirao je naš sugrađanin Matko.

  Cijena parkiranja ne bi trebala biti visoka. Doznajemo da bi trebala biti tek 70 kuna po satu. S obzirom na vrijednost i ljepotu katedrale, čini nam se da je ta cijena ipak premalena i da je u redu da je parkiranje pred katedralom rezervirano samo za odabrane. Mnogi su se pitali što će biti s fontanom, no i ona će imati novu ulogu – oko fontane će biti parkiralište za motocikle.

  Ubrzo Đakovčani i njihovi gosti neće parkirati samo “iza male crkve” već će parkirati i “ispred velike katedrale”.

  omentara

  1. Pingback: Strossmayerov trg postaje parkiralište: Doznali smo cijenu parkiranja

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog