Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Samo jedan novozaraženi, od danas dopušten pojedinačni lov i ribolov

  Samo je jedna osoba novozaražena koronavirusom u Osječko-baranjskoj županiji u protekla 24 sata od ukupno testiranih 131, a ta je osoba s područja Čepina, objavio je na današnjoj konferenciji za novinare načelnik Županijskog stožera Goran Ivanović.

  Sada je ukupno 108 oboljelih od COVID-a 19, 15 je izliječenih, preminulih je pet, 26 je hospitaliziranih, tri osobe su na respiratoru, a 4 medicinska djelatnika je pozitivno, a dva su u samoizolaciji, a 22 pacijenta su otpuštena iz KBC-a Osijek”, pojasnio je Ivanović.

  U samoizolaciji je ukupno 218 osoba, a povećanje je posljedica većeg broja dolazaka iz inozemstva, dodao je načelnik Županijskog stožera naglasivši da je zabilježeno jedno kršenje samoizolacije, a u prometu je zatečeno pet osoba bez propusnice od ukupno kontroliranih 6.041.

  Nemojmo se opuštati, još uvijek ništa nije gotovo”, poručio je načelnik Županijskog stožera upozorivši da je sve više dojava o nedopuštenom okupljanju građana.

  Načelnik Ivanović najavio je da će od danas biti dopušten pojedinačni ribolov, kao i pojedinačni lov zbog sve više dojava o šteti koju čini divljač u poljoprivredi .

  Osim toga, načelnik Županijskog stožera izvijestio je da je svih pet slavonskih županija poslalo inicijativu Nacionalnom stožeru da pekarnice rade od 6 sati ujutro, a najavio je da će se i izdavanje e-Propusnica obavljati prema novom ustroju od šest mikro područja u županiji.

  I današnju konferenciju za novinare načelnik Ivanović zaključio je porukom građanima da ostanu doma.

  1 komentar

  1. Pingback: Samo jedan novozaraženi, od danas dopušten pojedinačni lov i ribolov

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog