Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vatrogasci uklanjali srušena stabla

  Olujno nevrijeme s kišom jučer iza 12:00 sati zahvatilo je šire područje Osječko-baranjske županije, odnosno naselja Našice, Đurđenovac, Donji Miholjac, Trnavu, Gašince, Semeljce, Đakovo, Osijek, Tenju i još neka naselja, izvijestio je Centar 112. .

  Uslijed rušenja grana i stabala materijalna šteta je počinjena na stambenim objektima, odnosno krovovima te elektroenergetskoj i telekomunikacijskoj mreži. Vatrogasci su izašli na 20 intervencija koje su se odnosile na uklanjanje srušenih grana s objekata i ceste. Djelatnici HEP-a otklanjali su smetnje u opskrbi električnom energijom.

  Na više cesta su prometni znakovi izvaljeni uslijed djelovanja vjetra, a na cesti D7 je uslijed jakog vjetra oštećeno jedno osobno vozilo. Tvrtka Cesting radi na saniranju oštećenih prometnih znakova.

  Tehničke intervencije uklanjanja grana i srušenih stabala imali su vatrogasci Belog Manastira, Osijeka, Našica, a đakovački su vatrogasci intervenirali dva puta zbog stabala na prometnicama i zbog požara dimnjaka, navodi se u redovitom izvješću Centra 112.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog