Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • KOLUMNA: Što žene žele za Valentinovo?

  „Valentinovo treba biti svaki dan!“ ili „Valentinovo mi je svaki dan, ne trebam poklon!“ Često čujemo takve rečenice prije dana koji slavi ljubav. Velikim djelom se mogu složiti s njima jer ljubav se ne slavi samo jedan dan, ljubav se treba slaviti svaki dan, a nekom sitnicom možemo iznenaditi partnera ili partnericu, bez obzira na dan i mjesec.

  Ipak, svi smo mi (ili većina nas) „samo“ ljudi koji se nadaju da će se druga strana sjetiti da je sutra Valentinovo i da će nas iznenaditi poklonom. Ja ću pisati iz ženskog kuta. Znam da postoje različita mišljenja između žena, ali u suštini, usudila bih se reći da veliki postotak žena želi nešto za Valentinovo. Sa 100% sigurnošću mogu reći da ja želim. Što želim? Nešto što volim, a moj partner zna da to volim. Zvuči komplicirano, znam. Zato mu nekako natuknem što bi to bilo. Tako ste riješili njega svih muka oko odabira, a znate da ćete dobiti što ste željeli.

  Žene, bez obzira na starosnu dob, vole dobiti slatke sitnice na kojima je izražena ljubav. Čokolada „Volim te“, savršen je dodatak jednom privjesku u obliku srca ili knjizi koju žena već neko vrijeme želi kupiti.

  Žene vole na Valentinovo izaći sa svojim partnerom na neku romantičnu večeru, na kojoj će joj on dati poklončić. Romantične večere mogu biti bilo koji dan u godini, ali taj dan, romantika i ljubav ipak imaju neko sasvim drugačije značenje. Znam, neki će reći da nemaju i ponovit će se rečenice s početka ovog teksta, ali nekako duboko u sebi znamo da nam je predivno vidjeti kako ulicom hoda mladi zaljubljeni par, a ona u ruci drži crvenu ružu, dok joj oči sjaje najljepšim sjajem na svijetu.

  Žene vole kad muškarci slušaju što one žele. One će uvijek suptilno reći, a ako ne kažu, muškarci bi se trebali potruditi i doznati što želi. Možda pogledati što je zadnje „guglala“, uhvatiti joj pogled dok gleda izlog s nakitom ili „slučajno“ čuti što razgovara s prijateljicom. Naravno, ovo vrijedi i obrnuto. Ovo vrijedi i kad su muškarci u pitanju jer i njima je Valentinovo.

  Stvari su puno lakše kad je par već dugo u vezi ili braku, ali i tada treba biti kreativan i ne zaboravljati na Valentinovo. Važno je da entuzijazam s početka veze ne padne toliko da se jedva sjetite da je sutra 14.2. i da treba kupiti crvenu ružu i Merci čokoladu.

  Da ne dužim, žene vole poklone (prema uputama gore napisanim), vole i romantične večere jer tada je sva pažnja na njima, a pažnju svi volimo, žene vole slaviti ljubav svaki dan, ali posebno je vole slaviti na Valentinovo (barem ona velika većina). Bez obzira što je sve to postala komercijalizacija, poklon od drage osobe s posebnom radošću volimo primiti. Svaka žena će poštovati partnerov budžet. Bitno je da se sjetio. Pa muškarci, ako ove godine nemate za romantičnu večeru, cijenit će čokoladu „Volim te“, samo ju nemojte zaboraviti.

  A ako imate djevojku koja ne voli Valentinovo, odvedite ju na AntiValentinovo koncert, bit će sretna.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog