Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nova prilika za 40 trajno nezaposlenih osoba

  Općina Satnica Đakovačka sklopila je početkom travnja prošle godine s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Ugovor o provedbi projekta „Imam priliku„ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina.

  Partneri u projektu su Općina Semeljci i Općina Viškovci, vrijednost je 1,3 milijuna kuna, a cilj projekta je 40 trajno nezaposlenim osobama s područja tih općina omogućiti dodatno radno osposobljavanje, te stjecanje uvjeta za buduća zaposlenja i spremnost za izlazak na tržište rada čime će se povećati broj zaposlenih, smanjiti siromaštvo i socijalna isključenost.

  Projektne aktivnosti traju 24 mjeseca te će korisnici biti uključeni u program obrazovanja, stjecanja vještina i predstavljanja poslodavcima.

  Programi obrazovanja besplatni su i provodit će se za zanimanja: cvjećar – aranžer, voditelj ruralnog turizma, operater na osobnom računalu i voditelj upravljanja projektnim ciklusom. Prijaviti se mogu dugotrajno nezaposlene punoljetne osobe s područja općina partnera.

  Realizacija obrazovnog dijela programa počinje osposobljavanjem za poslove voditelja ruralnog turizma 15. siječnja 2020. godine.

  Pri završetku svakog pojedinog programa za polaznike je predviđeno i besplatno studijsko putovanje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog