Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uručenje vlasničkih listova mještanima Krndije

  Danas  u 17 sati u prostorijama Mjesnog odbora u Krndiji bit će uručeni vlasnički listovi mještanima tog naselja koje je još donedavno bilo u vlasništvu države.

  Vlasničke listove uručit će načelnica Jasna Matković.

  Vlasnički list dobit će 19 obitelji, ukupna vrijednost tih nekretnina je 3 milijuna kuna, a rezultat je to dvadesetogodišnjeg nastojanja da država koja je bila vlasnik svih kuća i čestica to vrati Općini, a općina će vlasničkim listovima darovati mještane koji tu već godinama žive”, pojašnjava načelnica Matković.

  U pitanju su zgrade, odnosno njihove obiteljske kuće i okućnice koje su napokon postale njihovo vlasništvo i ono će sada moći upravljati svojim nekretninama; od podizanja kredita, uređenja…, ali najbitnije je da su oni sada svoji na svome. Mojim mještanima je to svjetlo na kraju tunela, od danas više nisu u tuđem, a što se tiče same Općine, mi smo sretni jer je jedno naselje postalo općinsko, odnosno postalo je vlasništvo mještana i sigurna sam da ćemo mi i pokušati, ali i uspjeti naseliti Krndiju u kojoj sada živi pedesetak mještana. Krndija je prekrasno malo naselje na tromeđi i vjerujem da ima onih koji će biti zainteresirani da se nasele u Krndiji”, zaključuje načelnica Jasna Matković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog