Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Potpisani sporazumi o preuzimanju ureda državne uprave

  Ministar uprave Ivan Malenica potpisao je jučer sporazume o preuzimanju predmeta, pismohrane, ostale dokumentacije, opreme te sredstava za rad od mjesno nadležnog ureda državne uprave sa svakim od 20 hrvatskih župana. Potpisivanje je upriličeno u Koprivnici na 7. sastanku Vlade Republike Hrvatske sa županima, predstavnicima Udruge gradova u Republici Hrvatskoj i Hrvatske zajednice županija te predsjednikom Odbora za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu u Hrvatskom saboru. Sastanak je vodio predsjednik Vlade Andrej Plenković, a u ime Osječko-baranjske županije Sporazum je potpisao župan Ivan Anušić.

  – Spajanjem poslova županija i ureda državne uprave omogućit ćemo građanima veću dostupnost naših usluga te bolju učinkovitost same uprave – rekao je župan Anušić.

  Na sastanku se također razmatrane informacije o četvrtom krugu poreznog rasterećenja, zatim o predsjedanju Republike Hrvatske Vijećem Europske unije u prvoj polovici 2020. godine te o statusu pripreme Nacionalne razvojne strategije 2030.

  Foto: OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog