Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Đakovački advent u Tomislavgradu”

  Srednja strukovna škola Antuna Horvata u suradnji sa Srednjom strukovnom školom Tomislavgrad, Osnovnom školom fra Mije Čuića Bukovica i Kulturno-informativnim centrom Tomislavgrad priprema program pod nazivom „Đakovački advent u Tomislavgradu” koji će se održati u petak s početkom u 18 sati.

  U sklopu programa bit će predstavljene monografije Božić, Porođenje Isusovo Ljudevita Seitza, najpoznatija freska u Strossmayerovoj katedrali i Poklonstvo kraljeva ( Tri Sveta Kralja).

  Predviđeno je i predstavljanje knjige Ivane Ćurić i Mirka Ćurića ”San o vječnom Božiću, božićne priče i bajke” te izložba fotografija božićnih motiva u Strossmayerovoj katedrali.

  Organizatori pripremaju i slavonski i duvanjski adventsko-božićni stol i glazbeni program, a sudjeluju: Udruga hrvatska duvanjska baština, učenici i nastavnici triju škola, Pjevačka skupina Mlade, Tamburaši Srednje strukovne škole Antuna Horvata pod vodstvom Darija Kusture, Duo AH – Sanja Hajduković i Josip Molnar, Danijela Papić, Snježana Redžepagić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog