Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Piškorevčani bez telefona i interneta

  Od petak nešto iza podneva većina mještana Piškorevaca, kako nas je izvijestio predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Zlatko Mezeji, je bez telefonskih veza i interneta, a razlog je mehaničko oštećenje instalacija do kojega je došlo tijekom radova na sustavu odvodnje.

  Djelatnici tvrtke koja radi na sustavu odvodnje, tvrtka Sokol, tijekom svojih planskih radova za sustav odvodnje ispod nogostupa, odnosno betonske staze kašikom bagera su zakačili i pokidali kabel koji nigdje nije ucrtan, nigdje nije upisan da postoji”, kaže Mezeji.

  Bez telefonske veze, interneta i ostalih usluga teleoperatera je 90 posto mještana Piškorevaca, tvrdi predsjednik VMO Zlatko Mezeji.

  Neki su potpuno odsječeni od svijeta, pogotovo oni koji koriste usluge HT-a. Uglavnom, skoro da nema kućanstva koje nije na neki način uskraćeno za neku od usluga ili cjelokupni paket usluga”, tvrdi Mezeji.

  Iz Odjela za korporativne komunikacije Hrvatskog telekoma potvrdili su nam poteškoće korisnika u Piškorevcima.

  Prilikom izvođenja komunalnih radova od strane trećih osoba, u petak, 20. rujna, došlo je do oštećenja HT infrastrukture uslijed čega dio korisnika na navedenom području trenutno ima poteškoća s korištenjem usluga. Činimo sve kako bismo radove popravka izvršili što je prije moguće i kako bismo korisnicima u najkraćem roku osigurali nesmetano korištenje usluga”, navodi se u odgovoru na naš upit Hrvatskog Telekoma uz ispriku korisnicima.

  Doznajemo da su u međuvremenu otklonjene poteškoće koje su Piškorevčani imali u funkcioniranju telefonskih i internetskih usluga.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog