Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Hrvatska mljekarska udruga daruje djecu s teškoćama u razvoju

  Sutra će u Zagrebu biti obilježen 20. Svjetski dan školskogmlijeka, manifestacija koju organiziraju Hrvatska mljekarska udruga i Grad Zagreb, uz podršku Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu te nekoliko mljekara.

  Cilj je manifestacije popularizacija mlijeka kao dječje hrane, a tijekom programa bit će najavljena i humanitarna akcija „Hrvatske mljekare daruju djecu s teškoćama u razvoju“. Ove je godine, kako doznajemo od Vere Volarić, predsjenice Hrvatske mljekarske udruge, akcija usmjerena Osnovnoj školi „Vladimir Nazor” u Đakovu.

  Podsjetimo, Svjetski dan školskog mlijeka u svijetu se tradicionalno obilježava posljednje srijede u rujnu, a svrha je skrenuti pozornost javnosti na potrebu uvođenja mliječnog obroka u školske jelovnike. Prvi Svjetski dan školskog mlijeka obilježen je u rujnu 2000. godine i postao godišnja manifestacija koja se obilježava u brojnim zemljama diljem svijeta. Njegovo obilježavanje započela je svjetska organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda FAO.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog