Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanin neslavni rekorder

  Na području Policijske uprave osječko – baranjske od 20. do 22. rujna policijski službenici zaustavili su dvadeset četiri vozača koji su upravljali vozilima uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi; dvadeset tri vozača osobnih automobila i jedan vozač bicikla. Jedan vozač osobnog automobila odbio je alkotestiranje, a jedan vozač osobnog automobila odbio je ispitivanje na prisutnost droga u organizmu. Od navedenog broja prekršaja upravljanja vozilom uz nedozvoljenu koncentraciju alkohola u krvi, u pojačanim mjerama policijski službenici evidentirali su 14 prekršaja i jedno odbijanje ispitivanja na prisutnost droga u organizmu vozača.

  Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača evidentirali su 22. rujna 55 minuta iza ponoći  kada su u Đakovu zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 41-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova, uz prisutnost alkohola u krvi od 2,57 grama po kilogramu. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  U 22,15 sati 21. rujna u Širokom Polju dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Počinitelj, 27-godišnji hrvatski državljanin iz Širokog Polja, koji je upravljao osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 2,29 grama po kilogramu, zadobio je lake tjelesne ozljede.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog