Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Izrečene prve kazne i na području Đakovštine

  Od 1. kolovoza 2019. godine, kada je stupio na snagu Zakon o izmjenama i dopunama zakona o sigurnosti prometa na cestama, do današnjega dana, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su 4 prekršaja vozača motornih vozila koji su upravljali vozilima za vrijeme dok im je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima, te im je izrečena novčana kazna u iznosu od 10.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima 3 mjeseca i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Evidentiran je jedan prekršaj vozača koji je imao alkohola u krvi od 3,00 grama po kilogramu te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 10.000 kuna i 3 mjeseca zabrana upravljanja motornim vozilima te 6 negativnih prekršajnih bodova. Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača evidentirana je 3. kolovoza u 02,35 sati u Đakovu, kada su policajci zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 48-godišnji hrvatski državljanin uz prisutnost alkohola u krvi od 3,00 grama po kilogramu. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.“.

  Evidentirana je jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je počinitelju utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,40 grama po kilogramu i upravljao je motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. Za navedene prekršaje izrečena je ukupna novčana kazna u iznosu od 15.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima u trajanju od 3 mjeseca i 10 negativnih prekršajnih bodova. Riječ je o vozaču osobnog automobila, 34-godišnjem hrvatsku državljaninu koji je u ponedjeljak, 5. kolovoza u 18,40 sati prouzročio prometnu nesreću u Piškorevcima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog