Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Ubojica uhićen kod Selaca

    Andrija Drežnjak, osumnjičeni za ubojstvo socijalne radnice Blaženke Poplašen i teško ranjavanje pravnika u Centru za socijalnu skrb Ivana Pavića, uhićen je večeras oko 20,10 sati na njivi u blizini Selaca Đakovačkih, odnosno nadvožnjaka iznad autoceste, izjavio je večeras na izvanrednoj konferenciji za novinare zamjenik načelnika PU Osječko-baranjske Darijo Premec, ne navodeći imena.
    ” Šezdesetjednogodišnjaka za kojeg se sumnja da je počinio ovo kazneno djelo, policijski službenici pronašli su na mjestu dojave i uhitili uz upotrebu sredstava prisile i osoba se sada nalazi pod nadzorom u PP Đakovo. Mogu napomenuti da prilikom uporabe sredstava prisile nije došlo do pružanja otpora i da je uz osobu, 61-godišnjaka pronađeno vatreno oružje”, istaknuo je Premec. Obavljen je i uobičajni medicisnki pregled, zbog čega je bila i hitna pomoć. Dalje se provode izvidi u suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom, slijedi odvođenje u policijsku pritvorsku jedinicu , a Državno odvjedništvo će odlučivati o daljnjem postupanju s osobom. Očekuje se da će osumnjičenik sutra biti prebačen u pritvor.
    Premec je potvrdio da je tijekom potrage bilo više dojava građana o lokaciji na kojoj je navodno viđen osumnjičenik i policija je sve provjeravala, poput one u Drenju, no, pokazalo se da nisu bile točne, sve do posljednje kada je i uhićen.
    Policija također provjerava i informaciju je li bilo ranijih dojava iz Centra o prijetnjama djelatnicima od strane osumnjičenog za današnji zločin.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog