Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Đakovu uhićen mladić koji je vozio pod zabranom

  U nadolazećem vikendu policijski službenici provoditi će pojačane mjere u prometu. Mjere će biti usmjerene na prekršaje koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i njihovih posljedica. Prvenstveno će se obratiti pozornost na prekoračenje brzine kretanja, alkohol, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, kao i na druge teže prometne prekršaje (upravljanje pod zabranom, upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje i ostalo).

  Policijski službenici su od 19. do 20. lipnja na području PU osječko – baranjske zaustavili devet vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (četiri vozača osobnih automobila, četiri vozača bicikla i jedan vozač mopeda).

  Najveću prisutnost alkohola evidentirali su 20. lipnja u 00,45 sati kada su na lokalnoj cesti 4051, između Valpova i Narda, zaustavili moped kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin uz prisutnost alkohola u krvi od 2,37 grama po kilogramu. Sukladno odredbama Prekršajnog zakona, isključen je iz prometa.

  U srijedu 19. lipnja u 21,30 sati policijski su službenici u Đakovu zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 24-godišnji hrvatski državljanin. Vozač je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Uhićen je, sukladno članku 134. Prekršajnog zakona.

  U 13,45 sati 20. lipnja u Valpovu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Kod jednog od sudionika, 27-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao osobnim automobilom, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 2,19 grama po kilogramu. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  Istoga dana u 22,10 sati u Splitskoj ulici u Osijeku dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Kod jednog od sudionika, 49-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao osobnim automobilom, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,79 grama po kilogramu. Uhićen je, sukladno članku 134. Prekršajnog zakona, objavila je policija.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog