Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • UHD: “Radio Đakovo je jedan od zaštitnih znakova grada i Đakovštine”

  Povodom svih događanja, sukobljavanja i javnih priopćenja u vezi sa sukobima između gradske vlasti i Radio Đakova, stranka Ujedinjeni hrvatski domoljubi, kako navodi predsjednik Dražen Bogdan, „apsolutno i bez ikakvih ograda staje uz lokalne medije, pa tako i uz Radio-Đakovo, koji je jedan od zaštitnih znakova ovog grada i Đakovštine.
  „Jednostavno je nepojmljivo i neshvatljivo do kuda seže želja vlasti da ima utjecaj apsolutno na sve, pa tako i na lokalne medije. Radio-Đakovo, kao prepoznatljivi i rado slušan medij u Đakovu i Đakovštini, pa i šire, uvijek je bio poznat upravo po tome što se nije dodvoravao niti jednoj gradskoj vlasti, što je uvijek bio otvoren ne štedeći nikoga i nigdje i uvijek bio otvoren za sva mišljenja i stavove.
  I upravo zbog svega toga, stranka UJEDINJENI HRVATSKI DOMOLJUBI kako sada, tako i nadalje će podržavati neovisnost ovog medija osuđujući pokušaj svake vlasti ili stranke koja na bilo koji način pokuša utjecati na stavove i priopćenja Radio-Đakova”, ističe predsjednik UHD-a Dražen Bogdan.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog