Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dvije tisuće paketa za najsiromašnije

  U sklopu obilježavanja Tjedna Crvenog križa, danas je u Gradskom društvu Crvenog križa nastavljena podjela paketa higijene iz europskog FEAD projekta pod nazivom „Za društvo jednakih mogućnosti”.

  Podjela se obavlja u skladištu Gradskog društva Crvenog križa svakodnevno od 9 do 12 sati, a projektom su obuhvaćeni oni najsiromašniji, doznajemo od ravnatelja Đure Brataljenovića.

  „Sada smo u četvrtom ciklusu podjele u sklopu FEAD projekta, a ovoga puta dijelimo pakete s higijenskim potrepštinama. Projektom su obuhvaćene osobe koje primaju zajamčenu minimalnu novčanu naknadu i osobe koje imaju izuzetno mala primanja, a prije svega umirovljenici. Podijelit ćemo oko 2.000 paketa u ovom ciklusu i time završavamo u ovome dijelu FEAD projekt. Taj projekt je krenuo prošle godine u rujnu i završit ćemo ga u lipnju i srpnju ove godine podjelom školskog pribora za djecu obitelji koje primaju zajamčenu minimalnu novčanu naknadu”, kazao je Brataljenović istaknuvši da su dosad obavljena tri ciklusa podjele prehrambenih paketa te da je ukupna vrijednost cijelog projekta; prehrambeni i higijenski paketi zajedno sa školskim priborom, sto tisuća eura.

  Istodobno, tijekom Tjedna Crvenog križa, a u suradnji s jednim trgovačkim centrom odvija se i humanitarna akcija „Vaš dar za pravu stvar”, odnosno prikupljanje prehrambenih proizvoda.

  Tjedan Crvenog križa u Đakovu bit će obilježen i sutrašnjom cjelodnevnom akcijom dobrovoljnog darivanja krvi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog