Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U 24 sata 147 prekršaja

  Na području Policijske uprave osječko – baranjske jučer su policijski službenici provodili akciju pojačanog 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila.

  U provođenje akcije uključeni su i građani tako što su pozvani da predlože lokacije na kojima žele da se nadzire brzina, a od pristiglih oko 150 prijedloga gotovo svi su uvršteni u lokacije za nadzor brzine. Akcija je provedena i na nekoliko dodatnih lokacija, određenih sukladno analizama i statističkim pokazateljima policijskih postaja. 

  Cilj akcije bio je, osim represivno, djelovati i preventivno na sve vozače te građane upoznati s načinom rada policijskih službenika prilikom nadzora brzine.

  Na području Policijske uprave osječko – baranjske akcija je provedena na ukupno 137 lokacija, a evidentirano je ukupno 147 prekršaja kretanja vozila nedozvoljenom brzinom, od čega su 123 prekršaja evidentirali policijski službenici, dok su 24 prekršaja zabilježila tehnička sredstva, odnosno automatske kamere za brzinu postavljene uz prometnice.

  Ovakve akcije, kako najavljuju iz policije, provodit će se i u buduće, uz prethodne najave, kako bi se što veći broj vozača naveo na poštivanje ograničenja brzine, a u cilju zaštite svih sudionika u prometu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog