Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Počinje izgradnja vrtića u Gorjanima

  Načelnik Općine Gorjani Ivan Lović potpisao je jučer u Ministarstvu poljoprivrede ugovor za izgradnju Dječjeg vrtića u Gorjanima. Vrijednost je 6,7 milijuna kuna, a sredstva su odobrena iz Programa ruralnog razvoja, podmjere 7.4.1.

  Vrtić će se graditi kod kružnog toka, na mjestu zgrade nekadašnjeg PIK-a, površina je 800 m2, a prostor je predviđen za 45 djece podijeljenih u tri skupine vrtićke i jasličku”, kaže načelnik najavljujući da će se u sljedećih 8 mjeseci obaviti javna nabava, a nakon toga počinje izgradnja.

  Objekt se u potpunosti financira sredstvima Programa ruralnog razvoja.

  Cilj mjere 7 Programa ruralnog razvoja je poboljšanje životnih uvjeta u ruralnim sredinama, razvoj ruralnog gospodarstva te poticanje društveno-ekonomske održivosti sufinanciranjem ulaganja izrade kvalitetnih lokalnih strateških dokumenata, rekonstrukcije i izgradnje cestovne i komunalne infrastrukture, izgradnje objekata namijenjenih predškolskom odgoju, kulturnim i društvenim aktivnostima te širenju sportsko- rekreacijskih sadržaja čime se stvaraju preduvjeti za poticanje društveno-gospodarskog rasta i zaustavljanje depopulacijskog trenda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog