Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Gradonačelniče kukavico, imate li Vi uopće svoj stav…”

  Danas je održana Skupština Radio Đakova nakon koje se oglasila direktorica Mirjana Adrić priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

  Gradonačelniče kukavico, imate li Vi uopće svoj stav…jeste li pitali one koje morate, jeste li Vi uopće u stanju voditi išta, a kamoli Grad i to na žalost, naš grad Đakovo.

  Da imate stav ili što bi narod rekao “tri čiste” došli bi na današnju Skupštinu za koju ste imali 15 dana za pripremu i rekli bi hrabro muški, liderski, argumentirano sve što trebate, što mislite i znate.

  Tako bi trebalo biti da štitite kapital koji zastupate i da su Vam namjere čiste, ali nažalost samo ste još jednom potvrdili da ste došli s namjerom za osvetom, lagodnom zaradom i uhljebljenjem svojih.

  Zaključak je to danas održane skupštine Radio Đakova na kojoj su vlasnici, trebali donijeti Odluku kako postupiti u slučaju sudske presude, koja je sama po sebi presedan, jer sami tužite ono čega ste vlasnik.

  Da, naravno, … nije Vaše, niti ste ga stjecali niti se za njega borili niti imate osjećaj za išta, niti Vas je briga za nečija radna mjesta, niti Vam je sveto išta što su ljudi prije Vas stvarali desetljećima, niti Vas je briga za slušatelje koji žive uz svoj radio, važno je primiti plaću i tako 4 godine…pa kako bude.

  Vaš zbunjeni i anemični odgovor na zadnjoj skupštini bio je da ste štitili kapital Grada, a istovremeno zaboravljate da je i udio radija kapital Grada…pitam Vas od koga Vi to štitite, od djelatnika koji su taj Radio stvarali i u vrijeme rata i mira, odvajali od svojih plaća i od šupe na petom katu učinili pristojan prostor koji je predstavljao Grad prilikom posjeta različitih gostiju i političara u naš grad.

  Gospodine gradonačelniče, i bez Vas je održana pravovaljana skupština ostalih članova društva u sastavu Dario Hanuljak, Mario Kladarić, Mile Ljubičić i Mirjana Adrić i donesena odluka o sudjelovanju suvlasnika u Vašim nebuloznim sporovima.

  Ako ste demokrat, kako ste već i pokazali da niste, istu Odluku dužni ste poštivati jer je donesena na pravovaljanoj skupštini društva”, ističe u svom priopćenju direktorica Radio Đakova Mirjana Adrić.

  Svoje razočaranje izrazili su i drugi članovi Skupštine Radio Đakova.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog