Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zapažen uspjeh đakovačkih gimnastičarki

  U nedjelju je u Osijeku, u dvorani Gimnastičkog kluba „Inova-Gim“, održano međunarodno natjecanje u sportskoj gimnastici pod nazivom „Turnir prijateljstva“, a klubovima iz Sombora, Tuzle i Osijeka pridružile su se i gimnastičarke Gimnastičkog kluba „Fit“ Đakovo i postigle odlične rezultate, doznajemo od Maje Vonić.

  Natjecanje se odvijalo u ekipnom višeboju u dvjema dobnim kategorijama, a ukupno je nastupilo preko 120 natjecatelja.

  Mlađe djevojčice ukupno su zauzele odlično 3. mjesto te 1. mjesto na tlu, 2. mjesto na gredi i 3. mjesto na preskoku i dvovisinskim ručama.

  Starije djevojčice u ukupnom su poretku zauzele izvrsno 2. mjesto te 1. mjesto na tlu i preskoku, 2. mjesto na gredi i 4. mjesto na dvovisinskim ručama.

  U mlađoj kategoriji đakovački klub predstavljalo je osam djevojčica; Petra Džambić, Marta Biondić, Ena Batinić, Nina Sučić, Maja Sučić, Eva Mari Labak, Petra Peran i Lara Kanisek, a u starijoj kategoriji njih trinaest; Sara Buljan, Rita Ilakovac, Nora Ilakovac, Nika Batinić, Nina Zaharov, Lana Zaharov, Irma Mikić, Matea Klobučar, Ema Gavranović, Veronika Rakušić, Patricia Josipović, Sara Car, Klara Car.

  Foto: Ustupljene fotografije

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog