Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenici Ekonomske škole odradili praksu u Španjolskoj i Njemačkoj

  Nakon trotjedne prakse u Španjolskoj i Njemačkoj, 24 učenika Ekonomske škole Braća Radić vratili su se svakodnevnim obavezama. Bilo je to iznimno iskustvo učenicima đakovačke Ekonomske škole koje im je omogućio Erasmus + program u kojem škola sudjeluje kroz projekt “Vještine za europsko tržište rada”, pojšnjava koordinatorica projekta profesorica Zlata Hrženjak.

  “16 učenika je boravilo na praksi u Malagi u Španjolskoj, a 8 u Schkeuditzu u Njemačkoj u sklopu projekta “Vještine za europsko tržište rada” programa Erasmus plus koji se financira sredstvima EU. Učenici su radili u svojoj struci po kompanijama, a u Njemačkoj, koja nas je jako ugodno iznenadila, bili su smješteni u uredimaa našeg partnera Vitalisa gdje su se susreli s novim oblicima softvera koji se koristi u kompletno digitaliziranoj administraciji u kompanijama i školama. Sudionici, i jedni i drugi, su više nego zadovoljni, vratili su se s fantastičnim iskustvima i proširili su svoja znanja. Našli su se u jednom novom okruženju, u velikim gradovima, gdje su se polako osamostalili, snalazili fantastično, pokazali što znaju i kako su krasni mladi ljudi”, izjavila je profesorica Hrženjak.

  Uz odrađivanje prakse, učenici su imali prigodu i upoznati se s kulturno-povijesnim znamenitostima gradova u kojima su boravili.

  “Ono što nas posebno veseli to je činjenica da su polaznici i jedne i druge grupe dobili najviše ocjene od svojih mentora za obavljanje prakse, pokazano znanje , a iznad svega za ponašanje tijekom cijelog boravka. Hvala našim učenicima što su dostojno predstavljali našu školu, grad i zemlju. Na kraju, željeli bismo se zahvaliti našim partnerima – agencijama Euromind iz Španjolske i Vitalis iz Njemačke za odličnu organizaciju i pruženu podršku tijekom našeg cijelog boravka u njihovim zemljama i najaviti novu moguću suradnju”, sublimirala je dojmove po povratku iz Španjolske i Njemačke koordinatorica projekta profesorica Zlata Hrženjak.

   

   

   

  Foto: Ustupljene fotografije

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog