Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Policija traga za vozačem koji je pobjegao s mjesta nesreće

  Tijekom proteklog tjedna na prometnicama Đakovštine evidentirano je ukupno 6 prometnih nesreća od čega 2 s ozlijeđenim osobama u kojima je 1 osoba zadobila teške tjelesne ozljede i 1 osoba lake tjelesne ozljede, te 4 prometne nesreće s materijalnom šteto, izvijestila je policija.

  U nesreći koja se dogodila u petak oko 17:30 na raskrižju državne ceste broj 7, državne ceste broj 38 i Ulice Franje Račkog u Đakovu, ozlijeđen je pješak koji je zadobio teške tjelesne ozljede. Prometnu nesreću je prouzrokovao vozač osobnog automobila zbog nepoštivanja prednosti prolaska pješaku na obilježenom pješačkom prijelazu nakon čega se udaljio s mjesta prometne nesreće bez pružanja pomoći ozlijeđenoj osobi. “Kiminalističko istraživanje o toj nesreći je u tijeku i očekujemo da ćemo uskoro otkriti vozača koji je pobjegao s mjesta nesreće”, kratko za za naš radio izjavio Bojan Fridl, pomoćnik načelnika PP Đakovo za promet.

    U subotu oko 06,25 sati, u Soljaku se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Prometnu nesreću je prouzrokovala vozačica osobnog automobila zbog neprilagođene brzine, izvijestila je policija.

   Foto: Ustupljena fotografija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog