Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački robotičari u Kini

  Danas u jutarnjim satima učenici i nastavnici Osnovne škole Josipa Antuna Ćolnića ispratili su učenice Anu Švegli i Ivu Mijakić i njihova mentora učitelja Tomislava Milanovića na Svjetsko prvenstvo u robotici u kineski grad Shenzen – jedno od tehnoloških sjedišta Kine.   
  Iva i Ana, pod vodstvom mentora Tomislava Milanovića, osvojile su zlatnu medalju na Make X – naprednom natjecanju iz robotike na Državnom natjecanju koje je održano 10. studenog u Zagrebu, a na kojemu su sudjelovale najbolje škole iz prošlogodišnje Croatian Makers lige, podsjeća ravnatelj Zvonko Belvanović.
  “Već sam plasman na Svjetsko prvenstvo veliki je uspjeh i ne sjećam se da je bilo tko iz Đakova sudjelovao na svjetskoj smotri, posebice iz napredne robotike. To je rezultat kvalitetnog rada učitelja Tomislava Milanovića i dviju učenica 7. A razreda Ive Mijakić i Ane Švegli”, kaže ravnatelj Belvanović dodajući da iz Slavonije idu još dvije ekipe; iz Osijeka i Josipovca.
  Dodaje da su pripreme obavljene kvalitetno i da je škola, uz pomoć šire zajednice, osigurala svu potrebnu opremu i uvjete za kvalitetan nastup.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog