Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prodane prve nekretnine Pan Trgoprometa, najviše ponuda za poslovni prostor “Maja” u Jelačićevoj ulici

  Ako je suditi po prvoj usmenoj javnoj dražbi nekretnina Pan Trgoprometa u stečaju, koja je održana danas u uredu javnog bilježnika Nikole Brača, postoji veliko zanimanje za te lokale.

  Na prvoj dražbi bilo je sedam nekretnina, a uplaćene su jamčevine za njih četiri, doznajemo od stečajnog upravitelja Tihomira Zeca.

  “Za bivšu knižaru “Knjiga” postignuta je cijena od 900 tisuća kuna, a početna je bila 552 tisuće, za nekretninu “Maja” u Jelačićevoj ulici istaknuta je cijena od 1,7 milijuna kuna, međutim, bilo je prigovora od strane nazočnih ponuditelja tako da nije odlučeno o prihvaćanju navedene ponude i o tome će se odlučiti nakon što se očituje Odbor vjerovnika te Stečajni sud. Unovčena je nekretnina Sjamište Agro vrt prema cijeni od 182 tisuće kuna te je prodana nekretnina u Semeljcima za 371 tisuću kuna”, objasnio je stečajni upravitelj istaknušvi da za ostale nekretnine nije bilo ponuda niti jamčevina.

  Najveće zanimanje bilo je za poslovni prostor “Maja ” u Jelačićevoj ulici, čak jedanaest, čija početna cijena je bila 494 tisuća, a istaknuta je cijena od 1,7 milijuna kuna, odnosno druga ponuda, dok je prva bila 500 tisuća kuna. Zbog prigovora nazočnih stečajni upravitelj, kako kaže, nije htio prihvatiti tu ponudu od 1,7 milijuna kuna jer nije bio istaknut maksimalni dražbeni korak. .

  Za prostor bivše knjižare bilo je tri ponude, za Sajmište dvije i za poslovni prostor u Semeljcima jedna ponuda, a za nekretnine za koje nije bilo zaprimljenih ponuda, odnosno Romu, Metaliju- Color i prodavaonicu u Semeeljcima bit će određena nova dražba uz umanjenje početne cijene za 25 posto.

  Javna dražba Pan Trgoprometovih nekretnina nastavlja se sutra u 11 sati kada se odlučuje o sedam lokala: poslovni prostor Novi centar, Merkur, Đa-Ma, Rublje, Željezer koji se prodaje kao cjelina, građevinsko zemljište u Ulici kralja Tomislava i samoposluga Mrzović i poslvoni prostor Sjever.

  Ponuditelji čije ponude su prihvaćene imaju rok od 45 dana za uplatu, a novac će biti namijenjen za namirenje tražbina stečajnih vjerovnika, pojasnio je stečajni upravitelj ne želeći komentirati natpis “ukradeno radnicima Trgoprometa” koji se pojavio na nekoliko istaknutih oglasa o prodaji nekretnina Pan Trgoprometa u stečaju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog