Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Proteklog vikenda 31 alkoholizirani vozač

  Na području PU osječko – baranjske 15. i 16. rujna provedene su pojačane mjere u prometu usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača tijekom kojih su policijski službenici evidentirali ukupno 39 prekršaja. Od ukupnog broja prekršaja 20 se odnosilo na vožnju uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi vozača, četiri na ne korištenje sigurnosnog pojasa, tri na upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, jedan na upravljanje motornim vozilom pod zabranom, jedan na upravljanje motornim vozilom nakon isteka važnosti prometne dozvole za više od 15 dana, jedan na ne uporabu svjetla i devet ostalih prekršaja.

  Od 14. do 16. rujna na području ove policijske uprave policijski su službenici u prometu zatekli 31 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Dvadeset pet su bili vozači osobnih automobila, četiri vozača bicikla i dva vozača motocikla.

  Najveću prisutnost alkohola evidentirali su 15. rujna u 22,30 sati u Lugu, kada su zaustavili 37-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi od 2,18 grama po kilogramu.

  U nedjelju, 16. rujna, u 4,30 sati u Đakovu je zaustavljen 35-godišnji hrvatski državljanin, koji je upravljao motociklom. Motociklu je istekla važnost prometne dozvole za više od 15 dana, a vozač je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,43 grama po kilogramu. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebne prostorije.

  Foto:Ilustracija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog