Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Influenceri posjetili Ergelu, razgledali katedralu, kušali vina….

  bty

  bty

  bty

  Na poziv Hrvatske turističke zajednice u Hrvatskoj boravi 12 svjetski poznatih influencera i blogera iz Australije, Japana, Velike Britanije, Njemačke, Poljske, Francuske i Makedonije koji su danas u Slavoniji. Nastavak je to ranije započete promotivne kampanje “Visit Slavonija, Share Slavonia” koja se temelji na društvenim  mrežama  i blogovima. 

  Tijekom današnjeg boravka u Đakovu influenceri su posjetili Državnu ergelu Ivandvor, Pastuharnu, razgledali su katedralu, Biskupski dvor i kušali vina u podrumu Đakovačko-osječke nadbiskupije.

  Tijekom poslijepodneva  influenceri će posjetiti i Borovik i Gorjane.

      “Vino je izvrsno, uživali smo, u Đakovu najprije primijetite prekrasnu katedralu…., lijepo smo primljeni, svi su srdačni, vino i hrana su izvrsni, vidjeli smo lijepa mjesta o kojima turisti ne znaju puno i zato smo ovdje…, imate prekrasnu zemlju, ne samo obalu, Slavonija je također prekrasna, ima  dobru hranu, drage ljude i prekrasnu prirodu i  ovaj dio Hrvatske ima velike turističke potencijale”. . “,  neki su od komentara koje će podijeliti sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama i blogovima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog