Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • RRA postaje javna ustanova

  Jučerašnje prihvaćanje Odluke o stjecanju poslovnog udjela u trgovačkom društvu Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje d.o.o. za međunarodnu i regionalnu suradnju, koju su županijski vijećnici donijeli uvjerljivom većinom glasova (40 za i 5 protiv), nastavak je procesa sukladno novim odredbama Zakona o regionalnom razvoju,objavila je Osječko-baranjska županija. Taj zakon omogućava rad novoosnovane Javne ustanove Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije kao regionalnog koordinatora.
  – I dalje ćemo surađivati na projektima važnima za Osijek i Osječko-baranjsku županiju, ali i biti otvoreni za sve u regiji. Postajemo mali centar za koordinaciju, provjeru i provedbu projekata Europske unije. Svi djelatnici RRA nastavljaju raditi svoj posao kao i do sada – rekao je Stjepan Ribić.

  Na početku sjednice svečanu vijećničku prisegu dao je Saša Lamza koga je njegova politička stranka (SDP) odredila kao zamjenika za vijećnika Domagoja Hajdukovića koji je svoj mandat stavio u mirovanje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog