Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Završni radovi u Preradovićevoj ulici

  Obnova Preradovićeve i Pavićeve ulice bit će gotova do 30. lipnja, kako je i najavljeno. U tijeku su završni radovi koji bi, kako ističe Davor Nikić, voditelj gradilišta, trebali biti gotovi u predviđenom roku.

  “Radi se o završnim radovima, malo nas je kiša omela pošto nije moguće obaviti neke asfalterske radove i signalizaciju po ovom vremenu, eventualno nam ostaje nešto sa strane iza nedjelje, a što nije u zoni prometnice tako da će se promet normalno odvijati”, pojasnio je Nikić navodeći da su u tijeku i radovi na zelenom pojasu kako bi sve bilo gotovo do Vezova.

  Radovi na obnovi Preradovićeve ulice počeli su u travnju 2017. godine, izvedena je cesta, Pavićeva i Preradovićeva, u duljini od 3.200 metara u profilu od 8,6 m, sa dvije biciklističke staze i dva vozna traka ceste i kompletnom odvodnjom, dodaje Nikić. Vrijednost investicije je oko 15 milijuna kuna, a investitor su Hrvatske ceste, a izvođač Gravia Osijek.

  Prvotno je bilo zamišljeno da istodobno s obnovom prometnice počnu i radovi na realizaciji projekta aglomeracije.

  I u Pavićevoj ulici obavljeni su isti radovi kao i u Preradovićevoj, a prije obnove ovih dviju ulica obavljeni su i arheološki radovi, ali nije bilo nekih značajnijih nalaza.

  S obzirom da je Preradovićeva ulica glavni ulaz u grad, u početku je bilo negodovanja zbog nove regulacije prometa.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog