Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Karat klesarstvo i kamini: „Kamen uvozimo iz daleke Indije“

  Tvrtka Karat Klesarstvo postoji 27 godina. Svima je poznato da su radnici ove tvrtke izgradili na tisuće nadgrobnih spomenika, samo nešto manjem broju je znano da ova tvrtka proizvodi i kamine i izvodi sve druge vrste kamenarskih  radova, ali gotovo nitko ne zna da kamen od kojega izrađuju kamene proizvode uvozi čak iz Indije.

  „Takvog kamena nema nigdje u našem okruženju, a važno nam je da budemo najkvalitetniji. Imamo naše partnere u Indiji. Gospodin Modani redovito isporučuje zalihe kamena (granita, mramora, pješčanog kamena, quartza i onixa) i šalje ga brodom do Rijeke. Od tamo nam šleperi dovoze i do 27 000 tona kamena u komadu, ovdje u Piškorevce. Ovi naši veliki strojevi za primarnu preradu kamena te velike gromade pretvaraju u manje oblike koji onda idu na doradu i u konačnici nastaju svi naši proizvodi,“ govori nam Ana Prepunić, direktorica tvrtki Karat kamini i Karat klesarstvo, pokazujući na velike strojeve tvrtke Karat u Piškorevcima vidljive i iz Đakova.

  Tvrtka raspolaže vlastitim kapacitetom za primarnu preradu, piljenje granitnih i mramornih blokova u ploče raznih debljina, poliranje ploča i završne obrade kao i ugradnje svojih proizvoda. a u zadnjih nekoliko godina ljudi sve češće traže njihove kamine:

  „Jako puno upita dobivamo vezano uz kamine. U dogovoru s kupcima radimo i arhitektonska rješenja i da…jednim kaminom je moguće ugrijati cijelu kuću, spojiti ga na centralno i podno grijanje i slično. Uz proizvodni pogon imamo i dva izložbena salona – u Piškorevcima, Kralja Tomislava 63, te u Osijeku, Sv. L. Mandića 242, kaže nam.

  Iz ponude izdvajaju i izradu vrtnog programa, kuhinjske radne ploče, galanteriju, prozorske klupčice i još mnogo toga. Osim kamenog asortimana, Karat vam nudi i veliki izbor kamina i ložišta od lijevanog željeza i gusa, kao i proizvode renomirane poljske tvrtke Kratki.

  Radove Karata možete vidjeti na Facebooku, baš kao i na njihovoj Web stranica Karat.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog