Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za siromašne osigurano 2.175 prehrambenih paketa

  U Gradskom društvu Crvenog križa danas je započela podjela prehrambenih paketa za osobe koje primaju zajamčenu minimalnu naknadu na temelju rješenja Centra za socijalnu skrb Đakovo. Paketi su dio humanitarnog projekta „FEAD“ -EU-a pod nazivom „Slavonija 1“ , a putem Crvenog križa za pomoć osobama u socijalnoj potrebi s područja Đakovštine osigurano je ukupno 2.175 prehrambenih paketa. Za odrasle osobe predviđeno je 1776 paketa čija pojedinačna vrijednost je 98 kuna, za bebe i djecu do 4 godine starosti osigurano je 99 paketa pojedinačne vrijednosti 67 kuna, a djeci uzrasta od 5 do 14 godina namijenjeno je 300 paketa pojedinačne vrijednosti 60 kuna.
  Prehrambeni humanitarni paketi dijelit će se u tri navrata, odnosno u svibnju, lipnju i srpnju i to na način da će Gradsko društvo Crvenog križa obavijestiti sve korisnike ovog projekta o terminu i mjestu preuzimanja paketa.
  Ovim projektom, kako doznajemo, obuhvaćene su sve osobe s područja Đakovštine koje primaju zajamčenu minimalnu naknadu putem Centra za socijalnu skrb – osim osoba koje u sklopu programa Pomoći u kući dobivaju dnevno jedan gotovi obrok.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog